VikenHäxan byter namn till...

17.07.2023

VikenHäxan blev allt för ofta förknippat med magi och övernaturligt läkande krafter.

Jag heter Carina men kallas för INNA.  Min verksamhet tar grund på det goda i naturen och dess djur- och växtrike. Den är varken religiös, andlig eller besitter övernaturligt läkande krafter. Varpå mitt namnbyte till INNA. 

Välkommen till hemma hos INNA  

Jag mår som bäst när jag får rota runt i min trädgård, planera och skapa utifrån naturens palett, utan tillsatser. Jag är övertygad om att vi är fler som skulle ha mått bra av att krydda sin vardag med naturen. Varpå jag i skrivande stund går en 2-årig utbildning till ört- och näringsterapeut. 

När det kommer till god och stärkande kost, hälsosammare fredagsmys och mjukgörande salvor med mera så finns det mycket att hämta, rakt utanför dörren för den som har tid och vill fördjupa sig. Jag ser fram emot att få inspirera andra till ett mer näringsrikt tänkande och hälsosammare vardagsrutiner.

Det som för mig började med nyfikenhet har mer och mer blivit en livsstil. Min inställning är näringsrik kost och en vardag med mindre kemiska tillsatser. Mina produkter görs för att skapa god hälsa men ersätter inte läkares ordinationer. Naturen har mycket i sitt skafferi men inte allt!

Besök gärna hemsidan www.hemmahosinna.se