Frakt, villkor och föreskrifter

Vänligen läs igenom villkoren noga då ni genom ert köp godkänner villkoren nedan.

Betalning och frakt

Moms ingår i alla priser, fraktkostnad inom Sverige är 50 kr om inget annat avtalas.
Frakt tillkommer inte vid upphämtning av beställning från INNAs lager i Viken.

Efter mottagen order utgår en orderbekräftelse med betalningsinformation beroende på hur du väljer att betala. 

-Swishbetalning
-Direktbetalning förskott till bank
-Sumup kortbetalning (via betallänk)

Leverans

Beställningar registrerade måndag till torsdag innan kl. 12.00 behandlas samma dag, för leverans inom 2-5 arbetsdagar (om inget annat avtalats). Beställningar mottagna fredagar och helgdagar kommer att behandlas kommande måndag. Leverans sker per post. Leverans av beställd vara enligt order.

Reklamation och ångerrätt

Som beställare och mottagare av vara ska du ankomstkontrollera din leverans för att verifiera att denna är riktig och felfri. Vid reklamation skall du som kund kontakta INNAs med dokumentation via kontakt@hemmahosinna.se senast 7 dagar efter mottagen leverans. Privatkonsument har rätt att ångra köpet inom 14 dagar enligt distansavtalslagen.

Vid ånger uppgår ångerrätt till 14 dagar på obruten förpackning och oanvänd vara. Ångerrätten gäller endast om varan och dess originalförpackning kan återlämnas i väsentligen oförändrat skick. Varan får ej vara använd. Specialtillverkade varor för viss kund omfattas inte av bytesrätt, öppet köp eller ångerrätt.

Ej hämtad försändelse

För försändelse som ej hämtas ut varpå paketet går i retur till INNAs, debiteras en avgift om 250:- + moms för att täcka INNAs kostnader för transport och administration. Vid utebliven betalning läggs lagförd dröjsmålsränta för påminnelse. Vid utebliven påminnelsebetalning skickas fakturan vidare till inkasso. 

Transportskadat gods

Om en beställd vara skadas i transporten på väg till er, oavsett om skadan är väl synlig eller dold, skall detta anmälas omgående till speditören (vanligtvis DHL eller PostNord) senast inom 7 dagar.

Produktinformation och miljö

INNAs älskar naturen inte minst för dess fantastiska material och råvaror. INNAs produkter bygger på ett omsorgsfullt materialval, miljö- och hållbarhets tänk.

Djur- och naturvårdsprodukter

INNAs Djur- och naturvårdsprodukter är handtillverkade i Viken (Höganäs). Utan syntetiska/kemiska tillsatser som konserveringsmedel, ftalater, parabener, färger och dofter. Med undantag för våra fasta tvålar som förtvålas med natriumhydroxid, men som försvinner i förtvålnings- och mognadsprocessen.

Som djurägare och beställare av INNAs naturvårdprodukter har du det yttersta ansvaretr för att kontrollera att ditt husdjur tål produkten. 

 Varpå INNA vänligen upplyser om att alla är olika känsliga. Testa dig varsamt fram och var observant på rodnader och eventuella allergiska reaktioner. Var noga med hygienen på såväl det underlag som produkterna används, som på själva produkten. Produkterna ersätter inte veterinärens vård och rekommendationer. Ni är alltid välkomna att kontakta INNA om ni undrar över något.

Kund / följare / prenumerant

Innan registrering och order förbinder ni er till att ha läst dokumenten nedan. Efter registrering och order har ni godkänt villkoren nedan.